We have jätteroliga koomikoita
 • 278_demo2.jpg
 • 296_miika_slide.jpg

  Miika Pettersson

  "Vakuuttavan hauska stand up koomikko"

 • 647_jp_slide.jpg

  JP Kangas

  "Mustanhuumorin ruhtinas ja äijähuumorin kuningas"

 • 990_499_slider_pikkujoulu.jpg
 • 616_tomi_slide.jpg

  Tomi Haustola

  "Nuori, energinen ja hauska"

 • 885_hela_slider.jpg
 • 824_ali_slide.jpg

  Ali Jahangiri

  "Pomminvarma koomikko"

 • 800_anitta_slide.jpg

  Anitta Ahonen

  "Yhden naisen nauruydinvoimala"

Stand up koomikko löytyy meiltä!

Stand up ohjelmatoimisto Suomen Komiikkateollisuus välittää stand up koomikot valtakunnallisesti. Meiltä löytyy stand up koomikko kaikkiin tapahtumiin, kaikkialle Suomeen. Edustamme Suomessa ammatikseen keikkailevia stand up koomikoita, joita ovat mm Ismo Leikola, Heli Sutela, Ali Jahangiri, JP Kangas, Jacke Björklund, Marko Kämäräinen, Anitta Ahonen, Rich Lyons, Tommi Tuominen, Robert Pettersson ja Miika Pettersson.

Stand up koomikko on varma valinta, kun etsit tapahtumaasi viihdyttäjää. Tyypillisiä tapahtumia stand up esitykselle ovat firmajuhlat, yritystapahtumat, harjakaiset, TYKY päivät, synttärit, häät ja erityisesti pikkujoulut. Tuotamme myös ravintoloille stand up klubeja sopimuksen mukaan.

Stand up esityksen ikäsuositus on K-15, mutta tarvittaessa stand up esityksen voi tilata sisällöltään lapsiystävällisenä. Stand up koomikon keikkahinta on alkaen 395 euroa ja stand up keikan kesto on 20 - 30 minuuttia. Stand up esityksen voi tilata kolmella kielellä; suomeksi, på svenska, in english.

Stand up koomikkoa tilatessa on hyvä ottaa huomioon seuraavat seikat:

Äänentoisto
Stand up koomikko tarvitsee puheäänentoiston esiintyäkseen. Äänentoisto on tilattavissa meiltä sopimuksen mukaan, jos esiintymispaikalta sellainen puuttuu.

Lava
Stand up koomikko esiintyy lavalta tai korokkeelta.

Näkyvyys
Jotta stand up koomikon esitys pääsee oikeuksiin, tulee koko yleisöllä olla esteetön näkyvyys lavalle. Lisäksi esiintymislava tulee olla valaistu siten, että stand up koomikko ilmeineen ja eleineen tulee hyvin esiin.

Taustamelu
Esityksen ajaksi tulee sulkea tapahtumapaikan media- ja pelilaitteet sekä rajoittaa muita häiriötekijöitä, kuten pöytiin tarjoilua.

Pääsyliput
Mikäli kyseessä on ravintolayleisölle suunnattu tapahtuma, tulee sen olla pääsylipullinen, jotta voidaan taata se, että paikalla oleva yleisö on  kiinnostunut stand up koomikon keikasta.

 

Stand up koomikot

Suomen Komiikkateollisuus edustaa Suomessa ammatikseen keikkailevia koomikoita. Stand up koomikkomme esiintyvät suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Ohessa tarkempi esittely muutamista stand up koomikoistamme.

Ilari Johansson
Ilari Johansson
JP Kangas
JP Kangas
Ali Jahangiri
Ali Jahangiri
Anitta Ahonen
Anitta Ahonen
Jacke Björklund
Jacke Björklund
Piia Rekola
Piia Rekola
Niko Kivelä
Niko Kivelä
Krisse Salminen
Krisse Salminen
Marko Kämäräinen
Marko Kämäräinen
Miika Pettersson
Miika Pettersson
Tommi Tuominen
Tommi Tuominen
Robert Pettersson
Robert Pettersson
Risto K Järvinen
Risto K Järvinen
Pete Harju
Pete Harju
Tomi Haustola
Tomi Haustola
Rich Lyons
Rich Lyons
Paul Westlake
Paul Westlake

Tapahtumat

Apollo Roast tekee sen ensimmäisenä!

Apollo Roast on vuoden 2014 koomisin lavatapahtuma, joka järjestetään aina kerran kuukaudessa. Jokaisessa illassa lavalle houkutellaan yksi kotimaisen tähtikaartin valovoimaisimmista kiertolaisista, ja loppu onkin sitten viihteen likaisinta historiaa! Tähden lisäksi jokaisessa illassa lauteita ovat rasittamassa aina uusi ja yllätyksellinen joukkio muita staroja ja julkkispersoonia, maan karseimpia stand up –koomikoita unohtamatta. Apollo Roast tarjoilee ainoastaan parasta ja ainutkertaisinta huumoria. Jokainen kattaus nähdään ainoastaan yhden ainoan kerran, joten pidä huoli, että olet tonteilla kun temput tehdään! Apollo Roast – sydämistä sydämiin.  

Mikä on roast?

Virallinen muotoilu: Roast on viihteellinen, yleisölle suunnattu esitystapahtuma, jossa joukko asiaan vihkiytyneitä on valmistellut ja esittää lähtökohtaisesti hyväntahtoista verbaalikiusaa ennalta asetetulle kohteelle sekä toisilleen. Roast on yksi ilmaisutapa muiden joukossa siinä missä stand up, kuviokellunta, ooppera tai ysipallo. Epävirallisempi tulkinta: Puhdasta vittuilua. Vaikkakin rakentavassa hengessä.

Jaa Facebookissa

THE KOKO HELA SHOW -kokoillan ohjelmapaketti

Nyt yhdellä puhelinsoitolla kokoillan ohjelmapaketti! The Koko Hela Show on luotu helpottamaan kiireisen ohjelmavastaavan työtä: vain puhelu riittää. Raikkaan viihdyttävästä ohjelmistosta vastaavat sanavalmis ja hämmästyttävä juontaja-taikuri Esko Tuovinen, kerrasta hauska stand up koomikko JP Kangas ja villiä villimpi bilepumppu Duo Tornado. Tuomme mukanamme myös esitystekniikan. Naurua, hyvää fiilistä ja ikimuistoisia hetkiä - niistä on The Koko Hela Show tehty!

Duo Tornado

Duo Tornadon muodostavat Jukka Vehkala ja Teppo Seppänen kitaroineen - sekä taustanauhat! Duo Tornadoa kehutaan päättömästä esiintymistyylistä ja riemukkaasta vöyhötyksestä. Ohjelmisto koostuu 70-80-90-luvun popväännöksistä. Duo on tullut tutuksi mm. Holle Holopaisen maata kiertäneestä Frank Pappa -showsta. Pop-ryhmä SIG:issä he soittivat vuosina 1997-2000. Tottahan se on: jotkut asiat pysyy ja paranee, Duo Tornado vain pysyy!

 

JP Kangas

JP on äijähuumorin kuningas ja mustan huumorin ruhtinas, stand up koomikko, jonka jokainen lause on naula tylsyyden arkkuun. Lavalla JP ei sievistele vaan pudottaa tuolilta. JP:n keikalla ei ainoastaan viihdytä, siellä nauretaan estoitta.
JP:llä on takanaan runsaasti keikkoja maamme suurimmilla stand up -estradeilla sekä tv-esiintymisiä, joista kuuluisimpana kohua herättänyt esiintyminen Ylen Nenäpäivässä. Tämä sankari ei ole ihan tältä planeetalta.

 

Taikuri Tuovinen

Taikuri Tuovinen on vahvalla tilannetajulla varustettu taikuri, koomikko ja juontaja, joka loihtii tapahtumastanne ikimuistoisen. Näissä juhlissa naurua ja ihmetystä riittää! Tunnollisen taustatyön turvin Tuovinen varmistaa juuri Teidän yrityksellenne onnistuneet juhlat. Usein myös yleisö pääsee osallistumaan esitykseen, ja kivoista muistoista puhutaan vielä pitkään. Valmistaudu stand up -taikaan!

 

Keikkamyyjä
Miika Pettersson
myynti(at)komiikkateollisuus.fi
+358 50 400 4040

Jaa Facebookissa

Maailmanlopun hauskimmat pikkujoulut 2012

Maailmanlopun hauskimmat pikkujoulut kiersi seitsemän paikkakuntaa ympäri Suomen. Naurattajina maan eturivin stand up- koomikot sekä maanmainio maisteri Frangenin niksishow.

Pikkujoulukiertue  Stand Up Goes Bollywood 2013

Stand up Goes Bollywood oli Suomen hauskin, värikkäin ja mukaansa tempaavin pikkujoulutapahtuma kaudella 2013. Esiintyjinä Janne Kataja, Ali Jahangiri, Danny's Bollywood Dance Crew ja Marko Kämäräinen. Kaksituntinen spektaakkeli täynnä naurua, kiihkeitä rytmejä, kirkkaita värejä, enemmän naurua, kauniita ihmisiä ja vielä enemmän naurua!

Janne Kataja Roast 2013

Janne Kataja on maailmojasyleilevä humoristi, kansanmies ja rakentajamoguli, joka on aina ja kaikkialla. Maamme rankimmat koomikot ja kieroimmat julkkikset kokoontuivat yhteen tässä tappohauskassa tapahtumassa, jossa ei säästetty ketään eikä mitään. Illassa uhrattiin huumorille kaikki uhrattavissa oleva: kunnia, maine, yksityisyys sekä kaappitolkulla luurankoja. Hometalon takana on tilaa!

Matti Nykänen  Roast & Show 2013

Matin uljas ura ja omintakeinen yksityiselämä loivat pohjan iltamessulle, jollaista ei tässä maassa oltu koskaan koettu. Lavalla Mattia asioista muistuttamassa olivat mm. Ben Zyskowicz, Sinuhe Wallinheimo, Juha Mieto, Jethro Rostedt, Ellen Jokikunnas, JP Kangas, Miika Pettersson, Antto Terras ja Helsingin Poliisilaulajat.

Apollo Roastit 2013

Sakari Kuosmanen
Esko Eerikäinen
Anu Saagim
Frederik
Teuvo Hakkarainen

Jaa Facebookissa

Tilaa Stand up -koomikko

Soita meille numeroon 050 400 4040 tai mailaa osoitteeseen myynti(at)komiikkateollisuus.fi!

Tarjoamme mielellään stand up koomikon esityksen tapahtumaasi. Jotta voisimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla, pyydämme sinua ilmoittamaan tarjouspyynnössäsi seuraavat seikat:

- esiintymisajankohta (päivämäärä ja kellonaika)
- esiintymispaikka (osoite ja tila)
- tapahtuman luonne (esim. häät)
- arvioitu yleisömäärä
- äänentoiston saatavuus
- yhteyshenkilö ennen tapahtumaa ja sen aikana (nimi, puh.nro ja e-mail)
- mahdollinen esiintyjätoive
- esiintyjäbudjetin haarukka (esim. 500-750e)

Soita meille numeroon 050 400 4040 tai mailaa osoitteeseen myynti(at)komiikkateollisuus.fi!

Jaa Facebookissa

Ota yhteyttä

Stand up - Ohjelmatoimisto Suomen Komiikkateollisuus

Y-tunnus:
2391885-0
Osoite:
Sahakuja 7
11130 Riihimäki
Puh:
050 400 4040
Email:
myynti(at)komiikkateollisuus.fi

Suomen Komiikkateollisuus on tuore, raikas, tehokas, toimitusvarma ja yrittäjävetoinen Stand up – ohjelmatoimisto, jonka avainhenkilöt ovat työurallaan tuottaneet palveluja mm. seuraaville tahoille: Yle, Nokia, VR, Night People Group, Tammerfest, DNA, Lions Club, Ravintola.fi, Best Western, SAK, SAS, NCC, Blue One, SKANSKA, Finnair, YIT, Hilton, VR, Helsingin kaupunki, PEAB, Quattro Group, SRV

Stand up in english at Finland

If you are looking for a english speaking stand up comedian in Finland, you came to the right site. We can offer you stand up in english by these stand up comedians:

Rich Lyons
Paul Westlake
Glenn Chasen
Nikolay Antonov
Ali Jahangiri

Give us a call or send e-mail. We are happy to help you smile!

Contact:
Booking agent
Michael Pettersson
sales(at)komiikkateollisuus.fi
+358 50 400 4040

Jaa Facebookissa